IsaDora Active All Day Wear Mascara

12082019-IMG_5716
isadora_active_mascara

Gooodmorgon! 🙂

Här vaknade vi tidigt idag. Pappa T har varit och spelat morgonfotboll och strax ska vi iväg och träffa prästen inför Tims dop. Det ska bli kul!

Igår på mammaträningen testade jag den nya mascaran från IsaDora som flera av er blev sugna på. Nu är det ju inte ett svettigt som ett spinningpass att köra mamma-mage-övningar men jag var svettig! Och Mascaran då? Jo den höll! Och vet ni vad, jag gillar den riktigt mycket. Jag trodde inte att jag skulle gilla borsten så mycket men den separerade mina fransar jättefint och gav volym utan att klumpa. Mina fransar är dock inne i en bra period just nu så det kan också ha hjälpt en del. Den här mascaran kommer jag i alla fall att fortsätta använda! 🙂

Vill ni veta en annan sak? Ikväll ska jag på öppningseventet utav Søstrene Grene som öppnar en flag ship store inne i Stockholm imorgon. Alltså HUR kul?! Jag äääääälskar deras butiker och kan gå runt där i timmar, hehe. Så pepp! Alla ni som älskar pyssel och inredning kommer också älska den! 🙂

Ha en fin torsdag och kram på er! ♥

 1. Lotta skriver:

  Tack så mycket! Den verkar jättebra, och jag kommer att köpa den. Fast jag har en del andra här hemma jag måste använda först.

  Grene butiken gillar både jag och dottern med! Brukade alltid köpa pressad vitlök på burk men den verkar dessvärre ha utgått ur sortimentet. Dom har mycket att kolla in till bra priser!

  1. isastar skriver:

   Verkligen! Deras sortiment uppdateras hela tiden 🙂 Jag har varit dålig på att testa deras ”mat” men fick med mig en majonäs med citron hem igår, så den ska jag testa 🙂

 2. Annika skriver:

  Jag jobbar på Gamla Bro så jag har sett att de öppnar här. Har ingen koll på den butiken sen innan så det blir spännande att göra ett besök.

  1. isastar skriver:

   Åååh, farligt! Jag hade nog varit där minst en gång i veckan om jag jobbade bredvid haha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..