Björn Axén Color Refresh Treatment

15070-color-refresh-treatment_4_2

Halloj!

Har ni en skön söndag? 🙂 Här hemma tvättas det just nu sängkläder, städas och fixas med blommor och snart ska vi åka och storhandla inför veckan. En lugn hemma-söndag med andra ord.

Det är skönt när Thomas är hemma på helgerna för då hinner man med lite mer än när man är själv med Tim. Igår tog jag bl.a. en lååång dusch och la en färgmask i håret. Jag har inte varit hos frisören sedan i mars och för att mitt blonda hår inte ska bli gult under sommaren så behöver det underhållas. Det är solen som gör att dom varma pigmenten kommer fram. Är man brunett kan man också uppleva att håret får en varmare ton på sommaren. Jag har en ny favorit, som jag faktiskt använt ett tag (har precis gjort slut på flaskan) men inte berättat om. Det är en hårmask som kommer från Björn Axén och heter Color Refresh Treatment. Jag tycker ofta att silver-schampoo torkar ut håret, det gör inte den här! Först schamponerar jag med mitt vanliga schampoo, sen lägger jag denna i hela håret och låter det verka i ca 5-10 min och sen avslutar jag med mitt vanliga balsam. Håret blir sååå mjukt och härligt efteråt.. och såklart får det en kallare ton!

Det finns en ”Cool Silver Blonde” och det är den som jag har använt under sommaren. Sen finns det också en ”Glossy Blond Beige” som jag ska testa nu. Jag tycker ”beige-blond” är supersnyggt och ber ofta om det hos frisören, då blir det inte så där grå-lila-kallt. Förstår ni vad jag menar? Sen finns det också en ”Rich Deep Brown” för brunetter. Den har jag såklart inte testat eftersom jag är blond. Har nån av er testat den kanske? 🙂

IMG_2634

Ha en fortsatt fin söndag mina vänner! ♥

  1. tack för tipset om Isadora Active mascaran, den är toppen!!

    1. isastar skriver:

      Kul att du gillar den! 🙂 Jag har också fortsatt köra på den, gillart!

  2. Lotta skriver:

    Tack för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..