Meny
BARN / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ÖVRIGT / TIM

Födelsedagståg

21082019-IMG_6319

Hej på er! :-)

Tim ligger och sover så jag passar på att kika in här innan vi ska iväg på mammaträning. Jag skulle ju visa er vad jag fick med mig från Søstrene Grene i förra veckan. En sak som jag hade spanat in och hade på min “måste-ha-lista” var det här födelsedagståget. Det är gjort i trä, har 5 vagnar som man sätter ljus i och ett “lok” i form utav en val där man ska sätta födelsedagssiffran i :-)

21082019-IMG_6322

Jag gillar att det är dova, pastellfärger på alla Søstrene Grenes produkter. Så fint!

21082019-IMG_6324

Det här ska vi ta fram när Tim fyller år!

21082019-IMG_6293

Sen fick jag som sagt också med mig lampan som ser ut som en sköldpadda. Den ska egentligen borras upp på väggen men eftersom vi inte gjort i ordning Tims rum riktigt ännu (och inte vet vart hans säng kommer stå sedan) så ställde jag den bara på hyllan. Bakom står just nu en klotlampa men det är alltså inte den som ska vara där, utan det är en mindre lampa med vit sladd. Det här får funka tillfälligt iaf!

Det var dom “större” grejerna jag fick med hem, sen blev det en hel del pysselgrejer.

21082019-IMG_6335

Klistermärken, papper, limpistol m.m

21082019-IMG_6339

Även en del till Tims dop. Servetter, bakformar och strössel.

Ni som bor i Stockholm, har ni varit i Søstrene Grene butiken ännu? :-)

Nu ska vi strax bege oss till gymmet. Vi hörs sen! ♥

No Comments

    Leave a Reply