Doptårta

Hej vänner! 🙂

Hoppas ni haft en fin fredag. Trots regnet så tog jag mig till Mall of Scandinavia tillsammans med en vän tidigare idag. Hennes son är bara en vecka yngre än Tim och dom ska också ha dop snart. Vi har dom senaste dagarna pratat om att göra våra doptårtor själva. Jag har aldrig gjort en tårta med sockerpasta förr men nu är jag jättepeppad på att prova! Jag har beställt hem det mesta som jag behöver men kompletterade lite idag på Panduro. Återkommer med resultatet om det blir okej haha 🙂 finns så mycket att hämta inspiration från på Pinterest. Så mycket fint! Ladda ned den appen om ni inte har den, hett tips!

Ett annat tips. Jag och Thomas har precis sett en bra dansk film – journal 64, se den!

Nu ska jag pinteresta fler tårtor och sen slumra en stund på soffan medan Thomas ser ett avsnitt av nån serie. Kram på er!

  1. Annika skriver:

    ..smörkrämsrosor, fy fanken vad gott det lät!

    1. isastar skriver:

      Hehe ja de lät faktiskt gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..