Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Ida Warg hårvård

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

5A1A4610Bild lånad från Ida Warg

Hej måndag!

Dags för en ny vecka :-) Thomas åkte till Cypern (jobbresa) tidigt imorse men min mamma kom hit igår så jag och Tim har lite sällskap. Mysigt! Jag ska snart iväg på mammaträning och sen i eftermiddag ska vi åka in till stan och gå på ett event. Blir kul!

Igår slingade jag håret här hemma och testade nya hårvårdsprodukter från Ida Warg, som äntligen lanserats på Åhléns! Och med äntligen så menar jag att jag känt till detta länge. Jag arbetar ju, när jag inte är mammaledig, på Letsfaceit och det är mina grymma kollegor som tagit fram Idas produkter tillsammans med Ida. Jag har inte varit involverad i just detta projekt men har såklart fått se produkterna växa fram. Jag vet därför hur mycket jobb som ligger bakom och det är så coolt att dom äntligen lanserats! :-)

Hela serien är 100% vegansk och formulan håller hög kvalitet. Låt oss ta en titt!

26082019-IMG_6362

Shampoo och balsam kommer i 250ml flaskor och här ser ni volymserien som har en härlig ljusgul färg. Jag tycker faktiskt att storleken på flaskorna är perfekt, inte för stora och inte för små. Jag kommer ta med mig dessa två till Grekland. När vi åker på sol- och badsemester så behöver jag lite mer än vanlig travel size för jag tvättar ofta håret varje dag efter bad i pool och hav.

Priset är 159kr styck. HÄR hittar ni balsam.

26082019-IMG_6371

Sen finns det också engångs-hårmasker och det är ju verkligen perfekt att ha med på resa, så dom får också följa med.

26082019-IMG_6372

No Comments

    Leave a Reply