Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / EVENTS / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / PRESSVISNING

Invigning Babor flagship store

 

IMG_2781

Hej från Sundsvall!

Här går det snabbt i svängarna. Igår kväll var jag på event med min mamma, Tim, Kicki & Lina inne vid Stureplan och nu sitter jag här i mina föräldrars kök. Thomas åkte till Cypern imorse så jag valde att åka hit för att få lite avlastning och hjälp med Tim. Min snälla mamma kom ner till oss i söndags för att jag inte skulle behöva köra upp själv med honom i bilen. För någon månad sedan sov han sig ju igenom hela bilresan på 4h men nu sover han max 40 min åt gången och där i mellan vill han gärna bli underhållen.

Men igår var vi som sagt på ett event! Hudvårdsmärket Babor har öppnat en flagship store mitt i centrala Stockholm, på humlegårdsgatan 13. En superfin butik fullproppad med lyxig hudvård och smink. Babor designar varje flagship store helt unik, så denna har fått en skandinavisk touch.

IMG_2790

IMG_2783IMG_2788IMG_2779

Eftersom vi var tre makeupartister i gänget så var vi tvungna att spana in makeupstället. Jag har aldrig provat något smink från Babor men Kicki sa att dom använder en hel del därifrån när dom sminkar på Tv4 så hon hade testat en hel del. Krämrougerna ska tydligen vara väldigt nice! Jag tyckte också att läppglansen och baserna såg spännande ut.

IMG_2796

IMG_2797

På innegården hade dom gjort så fint med blommor och ljus. Det spelades musik och bjöds på snittar och drinkar. Mona tvingade mig att sätta mig på gungan. Jag var dock lite rädd att den skulle braka ihop, haha!

IMG_2776

Tim var överlycklig! Han har ju hängt med på några events nu. Han älskar när det händer saker och han låg och sken som en sol i vagnen hela kvällen. Har nog aldrig sett han skratta så mycket. Han älskade uppmärksamheten han fick av alla tjejer, haha!

IMG_2769IMG_2772

Vi fick snurra på lyckohjul också, men med min vanliga tur så vann ja inte. Min mamma vann dock en dagkräm – kul för henne! :-)

IMG_2792

En trappa ned under butiken finns det flera behandlingsrum för den som önskar få lite lyxig hudvårdsbehandling.

IMG_2795

Tyvärr fick vi inte så mycket info om vilka behandlingar dom utför. Under presentationen så valde man mer att tacka alla som varit med och byggt butiken, hemsidan osv. Är man intresserad så kan man dock gå med i deras kundklubb och bli inbjuden till olika events en gång i månaden. Första eventet som kommer hållas inom kort kommer dom att berätta om allt inom botox, så för er som är intresserade utav sånt kan jag tipsa er att höra av er till Babor.

2 Comments

 • Lotta
  29 August, 2019 at 18:10

  Vilken underbar bild på lille Tim!

  Reply
  • isastar
   2 September, 2019 at 19:22

   Hihi, ja han var så glad!

   Reply

Leave a Reply