Babyshower!

Hej!

Här ser ni anledningen till att det har varit lite tyst här på bloggen. Idag har vi nämligen haft överrasknings-babyshower för min bästa vän Sandra som ska bli mamma i oktober! 🙂 Hon blev totalt överraskad och hade ingen aning om att vi hade gömt oss hemma i deras hus. Vi var ett gäng vänner och familj som hade bakat och fixat. Jag hade gjort en blöjtårta och även en riktig tårta i sockerpasta. Ni vet ju att jag ska göra en tårta till dopet nästa helg, så det var perfekt att göra en ”test-tårta” till det här. Visst blev den söt? 🙂 Jag fyllde den med vaniljkräm, hallon- & blåbärsfluff samt smörkräm.

Älskar att vi fick gå loss på ROSA, hehe!

Nu är jag helt slut och ska lägga mig på soffan med Thomas och se en film. Imorgon åker vi hem till Stockholm igen. Kram på er!

 1. Lotta skriver:

  Vilken fin tårta! Så duktig du är!
  Jag trodde den kom från ett kondis.

  1. isastar skriver:

   Tack så mycket! 🙂 <3

 2. Thomas skriver:

  Du er BEDST min skat! ❤️Kreativ, omtænksom & gennemgående kærlig og god. Så stolt af dig! Kys din “T”

  1. isastar skriver:

   Tack älskling! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..