Meny
BARN / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Tårtan

IMG_6482IMG_6473IMG_6480IMG_6474

Hej!

Nu är vi hemma i Stockholm :-) Den här måndagen har verkligen gått i ett. Imorse hade vi tid på BVC för att Tim skulle få andra omgången vaccin. Jag har försökt att inte tänka på det eftersom det ger mig lite ångest att han ska få sprutor och börja gråta,  men det gick faktiskt mycket bättre än väntat! Han grät när han fick sprutorna men sen lugnade han ner sig så snart han fick en leksak. Han har varit liiite gnällig idag men annars märks det inget på han än. Peppar peppar! Jag hoppas han slipper feber och sånt som annars är vanliga biverkningar.

Efter vaccinationen så var det dags för mammaträning. Jag missade förra passet eftersom jag var i Sundsvall, så det var skönt att vara tillbaka. Efter det så mötte vi pappa T och åt en sen eftermiddags-lunch, och nu har vi precis kommit hem från en husvisning. Det var ett superfint hus men lite för litet för oss tyvärr. Jakten fortsätter! :-)

Här ser ni några fler bilder på tårtan jag bakade till Sandras babyshower. Jag kunde ju inte skriva vad jag pysslade med förra veckan eftersom det var hemligt ;-) Det är första gången jag gör något med sockerpasta och det var väldigt kul! Jag gjorde några missar dock. Till exempel så sprack sockerpastan när jag skulle klä tårtan eftersom jag använde florsocker. Tydligen ska man använda maizena istället så spricker det inte. Imorgon ska jag sätta igång med dekorationerna till Tims doptårta. Det ska bli kul att få göra det igen.. gör om, gör rätt liksom.

Kram på er!

2 Comments

 • Anne-Li
  3 September, 2019 at 12:50

  Wow, vilken fin tårta!

  Gå med i gruppen Baka på FB och lägg upp den där.

  Reply
  • isastar
   5 September, 2019 at 10:04

   Tack! :-)

   Reply

Leave a Reply