Veckans lista

Tim18aug8
Tim18aug3

Alltså har ni sett vilka långa ögonfransar Tim har? Det är helt galet. Han har fått dom från sin pappas sida av familjen. Både pappa T och farmor har jättelånga fransar. Jag är avis! 🙂

Alltså jag har så mycket att fixa med denna vecka så att jag knappt vet vart jag ska börja. Många bloggare brukar ju skriva sitt schema för veckan, så ja tänkte att vi kör en sån.

Idag, tisdag: iväg till sjukgymnasten igen för att kolla Tims huvud. Han har börjat sova på mage nu (han vänder sig hela tiden) så jag tror att det är mycket bättre nu. Sen skulle vi behöva gå förbi kyrkan där vi ska ha dopet för att se hur festlokalen ser ut. ”Problemet” är bara att det är ganska långt att gå och långt mellan kyrkan och sjukgymnasten så vi får se om jag hinner. Ikväll är planen att jag ska börja göra dekorationerna till doptårtan medan Tim sover och Thomas är på gymmet.

Onsdag: är det dags för mammaträning igen och vi måste dessutom storhandla inför både dopet och Grekland. Hinner jag inte göra klart dekorationerna så får jag pyssla med dom på kvällen. Min plan är även att börja packa lite smått inför resan.

Torsdag: kommer min familj och ska bo hos oss. Thomas familj kommer också, men dom ska bo på hotell. Jag ska börja baka doptårtan. Den ska nämligen stå minst 12h i kylen innan man kan börja dekorera.

Fredag: är planen att baka allt annat till dopet, cupcakes, chokladbollar osv. Göra klart tårtan med alla dekorationer och även hinna med en lunch/brunch med Thomas familj och min familj. Dessutom ska vi hämta nycklarna till kyrkans lokal där vi ska ha fikat.

Lördag: DOP

Söndag: Packa inför Grekland

Måndag: s e m e s t e r 🙂

Hur ser eran vecka ut? Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..