Damn you’re a good mother!

02092019-IMG_2942
02092019-IMG_2941

Godmorgon! 🙂

Jag vill visa er en ny tröja som jag myser runt i här hemma just nu. Det är en amningströja från Boob Design som designats utav Emelie Törling. När man ser den framifrån så är texten spegelvänd och när man sen ställer sig i spegeln så kan man läsa texten rätt – och påminnas om att man är en grym mamma! Perfekt pepp att få om man känner sig trött och otillräcklig.

När man köper en sån här tröja så går 5% av intäkten till Every Mother Counts, en idéell organisation vars mål är att göra graviditet och förlossning säkra för alla mammor, överallt i världen. Tröjan är tillverkad i ekologisk bomull och passar lika bra med som utan gravidmage. Nu ammar inte jag länge men det finns en smart öppning under så att man kan amma 🙂

Idag kommer mina föräldrar hit och på agendan står bakning till dopet. Vad ska ni göra idag?

Kram! ♥

LOADING..