Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

En favorit i sminkväskan

Inlägget innehåller en annonslänk03072019-IMG_1356

Hej!!

Nu håller vi på att packa ihop det sista. I eftermiddag går flyget till Grekland :-)

Jag kom på att jag helt har glömt att visa er en ny favorit i sminkväskan! Det är ett foundation-stick från bareMinerals som är helt veganskt och innehåller mineralvatten som är återfuktande för huden. Det ger ett väldigt naturligt resultat och går att bygga i täckningsgrad. Ibland använder jag den som concealer ifall jag inte vill ha foundation i hela ansiktet och ibland väljer jag att bara lägga lite i pannan och på kindbenen för att jämna ut hudtonen.

bareminerals-t

Det finns 20 olika nyanser och jag använder faktiskt två (Birch och Bamboo) samtidigt eftersom jag blir alltid lite brunare i bl.a. pannan under sommaren, så där lägger jag den som är en nyans mörkare. Både Birch och Bamboo har båda varma/gula undertoner. Sticket innehåller även SPF25 vilket är perfekt nu i Grekland :-)

Priset ligger på 445kr styck vilket är ganska mycket, men det är drygt så det håller länge och med tanke på att bareMinerals produkter är väldigt snälla mot huden så tycker jag att priset känns rimligt. Just nu kostar dom dock bara 356kr styck HÄR om man är medlem. Tips tips! :-)

Kram på er! ♥

2 Comments

 • Lotta
  9 September, 2019 at 17:39

  Jag har fått för mig att stick varianter i foundation är tungt, kletigt och kompakt. Men det var kanske mer förr det var så? Låter perfekt kunna ha som concealer på delar av ansiktet, hm, man skulle kanske testa.
  Ha en underbar semester nu!

  Reply
  • isastar
   17 September, 2019 at 14:53

   Alltså dom är ju oftast lite tjockare än flytande, men den här känns inte tjock på utan det går att blenda ut den väldigt fint! :-)

   Reply

Leave a Reply