Castle of Parga

Hej!

Här kommer lite blandade bilder från gårdagen 🙂 Det var lite mulet när vi vaknade så vi bestämde oss för att gå på promenad upp till borgen. Det var sååå varmt (29 grader) trots molnen och vi var helt svettiga när vi kom hem till hotellet igen. Det var dock värt det för utsikten där uppifrån är så vacker! Tim älskar att sitta i bärselen så att han också han se allt.

Eftermiddagen spenderade vi vid poolen och kvällen avslutades med Chicken Gyros på Kantouni, en liiiiten restaurang på en bakgata som vi kan rekommendera! Vi har ätit där förr. Det ser inte mycket ut för världen och kanske inte den första restaurangen men väljer men dom har jättegod mat – så hett tips om ni nån gång åker till Parga! 🙂

Vi tog en kort promenad i hamnen och sen satt vi på terassen här hemma och spelade yatzy tills läggdags. Vi har gigantiska terasser med utsikt över stan. Så härligt! Är det något jag ÄLSKAR så är det varma kvällar/nätter.

Nu ska jag se om Thomas och Tim har tänkt vakna snart så att vi kan äta frukost 🙂 Tim sover förresten väldigt bra här, det måste vara värmen. Hemma har han börjat vakna om nätterna men här sover han som en stock, och läänge!

Hoppas ni får en fin dag. Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..