Vy över Parga

Tjena!

Hoppas ni har haft en fin fredag den 13:e. Vi har legat vid poolen hela dagen (i vanlig ordning) då det varit 33 grader i skuggan. Riktigt varmt! Jag är en sån som älskar värme och lätt kan ligga på en solsäng i gassande sol hela dagen. Denna resa har dock varit lite annorlunda eftersom vi reser med Tim. Det är först idag, dag 4 som jag kan ana lite solbränna. Vanligtvis brukar jag vara brun som en pepparkaka dag 4 på semestern, haha! Föredrar faktiskt att ligga i skuggan med Tim eller till och med på hotellrummet med ACn på 🙂

I eftermiddags tog jag och Thomas oss ut på en promenad medan mina föräldrar passade Tim. Vi gick så högt upp vi kunde på berget och blickade sen ut över Parga. Så vackert! Sen gick vi liksom runt hela byn och ner på andra sidan. Det tog oss ca 45 min och svetten rann. Efter en dusch och klädbyte vandrade vi neråt till hamnen för att äta middag. Det är så många mysiga bakgator med fönsterluckor, blommor och kattungar! Kunde inte låta bli att fotografera innergården med en gigantisk bougainvillea (tror jag det är?) och ett bananträd. Så fint! Nu har vi kommit hem och med all grekisk mat i magen ska vi nu sova tidigt ikväll.

Kram på er! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..