Resevagn

Hej!

Har ni haft en fin lördag? 🙂 Vi lyxade till det idag och åt lunch på The Green Bakery. Vi köper ju bröd och croissanter där varje morgon och tar med hem men idag käkade vi även lunch där. Det blev grekisk yoghurt med färsk frukt, valnötter och honung för mig. Mums! Det är SÅ gott! Jag blir inte lika hungrig när det är varmt. Idag har vi haft 33 grader i skuggan och då räcker en lättare lunch.

Vi har förresten bara haft med oss våran resevagn från Silver Cross denna gång men det har gått hur bra som helst. Den blir jätteliten när man fäller ihop den, så pass liten att den är godkänd som handbagage på flyget. Den rymmer också mycket saker under i korgen även om den kanske ser liten ut. När vi handlar på supermarketen brukar vi lägga tunga saker som vattenflaskor där under 🙂 Tim kan sitta upp men också ligga ner i fullt liggläge då den är gjord för att kunna användas redan från spädbarnsåldern. Suffletten är lång och har både ”titthål” så att man kan se barnet och ventilationsfönster. Vi är supernöjda, så tips till er om ni letar resevagn! 🙂

Nu är det dags att sova. Imorgon är våran näst sista dag här. Ska NJUTA max av värmen!

Kram på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..