Sista kvällen

Våran sista kväll i värmen. Vi käkade på en liten, liten grekisk restaurang som vi fick tips om ikväll. Vi beställde in en massa smårätter ”meze” och delade på. Jag kommer sakna saganaki-ost, grekisk sallad och gyros. Mums!

Vårat flyg hem går inte förrän imorgon kväll så vi har hela dagen imorgon med. Vi ska bara sola och slappa här på hotellet. Möjligtvis ta en promenad ner till nån restaurang för att äta lunch, men annars blir det lugnt 🙂 vi hörs kanske imorgon under dagen, annars blir det när vi är hemma igen.

Kram och godnatt! <3

  1. Annika skriver:

    Härligt med en vecka i solen nu när hösten smyger på.
    Din gröna klänning är jättefin.

    1. isastar skriver:

      Tack snälla! 🙂 Ja, det var SÅ härligt men nu är vi hemma i kylan igen, burr!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..