Hello höst!

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej på er!

Vad gör ni idag? 🙂 Vi har en slappar-dag här hemma. Väldigt skönt faktiskt! Vi har bara varit och handlat en sväng då vi ska ha middagsgäster ikväll. Annars ligger Thomas och Tim på soffan och sover och jag har… betalar räkningar. Kul va? 😛 Borde nästan hälla upp ett glas champagne som Maria Montazami tipsade om i svenska hollywoodfruar. Haha!

Det känns förresten lite lustigt att behöva klä på Tim varma kläder när vi går ut nu. Innan vi åkte till Parga var det ändå ganska okej temperatur här hemma. I Parga höll vi på svettas bort så Tim hade mest bara blöja på sig och nu är det så kallt att jag måste klä på han med mössa och jacka liksom. Snacka om skillnad! Hans fina mössa hittar ni Kram och ha en fin lördag! ♥

  1. Lotta skriver:

    Jag läser gärna blandat om allt möjligt!
    Och nu har jag varit dålig på att kommentera på ett tag, men vill iaf tala om att jag tyckte det var jättekul att läsa om er resa. Samt se alla gulliga bilder på Tim!

    1. isastar skriver:

      Vad kul Lotta! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..