Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / INREDNING / TIM

Personlig bilbana

23092019-IMG_849523092019-IMG_849023092019-IMG_848623092019-IMG_8489

Hej på er!

Det har väl knappast undgått någon att brittiska Thomas Cook gick i konkurs idag. Det påverkar såklart Ving här i Sverige eftersom dom ägs utav Thomas Cook och det påverkar oss här hemma eftersom Thomas (alltså min sambo) jobbar på Ving. Det är många frågor utan svar just nu. Vi får bara vänta och se vad som händer. Jag är mest less att våran resa nog inte blir av på torsdag. Minns ni att Thomas fick en överraskningsresa i 40-årspresent utav mig? Tanken är att vi ska åka tors-söndag (inte med TC utan ett annat flygbolag) denna vecka och Thomas vet inte vart vi ska än, utan han ska ju få veta de ute på Arlanda. Jag håller mina tummar för att vi ändå kan åka trots allt strul.

Aja, något helt annat. Se vilken fin bilbana Tim fick av min kompis Sandra (numera även Tims gudmor) och hennes Henke i doppresent. Tim fick jättemånga fina presenter och många var personliga. Så kul! Med personliga menar jag att hans namn, födelsevikt och födelselängd fanns ingraverat, broderat eller tryckt på olika saker. Man blir så glad när ens barn får så mycket kärlek från familj och vänner ♥

2 Comments

 • Emelie
  23 September, 2019 at 18:59

  Det bästa flygbolaget med bra service lite tråkigt när sådant går i konkurs, håller tummarna för att de inte drabbar er för mkt :) så fin bilbana alltid kul o får ngt personligt

  Reply
  • isastar
   23 September, 2019 at 19:11

   Ja, supertråkigt! Det har ju gått jättebra för Ving, det är England det gått dåligt för :-(

   Reply

Leave a Reply