ANNONS

Ny doft inför hösten

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Hur mår ni idag? Jag och Tim sitter och tittar på hans favorit – Babblarna. Han är helt fascinerad av dom där färgade gubbarna alltså. Om han är på dåligt humör eller lite grinig så hjälper det alltid att slå på babblarna. Då blir han tyst och sitter stilla som ett ljus.

Idag kommer mina föräldrar hit. Tanken är ju att jag och Thomas ska resa bort imorgon på en weekend, men vi vet inte om det blir av. Thomas jobbar ju som sagt på Ving och efter allt som hänt den senaste tiden så har han jobb upp över öronen just nu. Han skulle verkligen behöva få komma bort, vila upp sig lite och komma tillbaka med ny energi men samtidigt behövs han på plats. Vi får se om det går att lösa.

Jag funderar på att ta en promenad till Mall of Scandinavia. Eller ja, Westfield Mall of Scandinavia som det nu heter. Har ni sett att dom blivit köpta och därmed bytt namn? Jag tycker att den nya loggan är så ful men jag hoppas att ändringen innebär att vi får hit Primark 😉

Åhléns fyller förresten 120 år och firar med massa härliga erbjudanden och aktiviteter varje dag tills på söndag. Idag är det 25% rabatt på all doft! Jag köpte faktiskt en ny parfym på taxfree när vi åkte till Grekland men jag blir smått sugen på att köpa nån fler inför hösten 🙂 här kommer några av mina favoriter sen tidigare.

Lancome

Jag gillar ju Lancôme La Vie est Belle och det här är en exklusiv limited edition – La Vie est Belle x Atelier Paulin. Den är fräsch och så lättburen. Det känns som att alla gillar den. Jag får iaf väldigt många kommentarer när jag bär den 🙂 Toppnoterna är svarta vinbär och päron. Hjärtnoterna är iris, jasmin och apelsinblomma. Basnoterna är tonkaböna, patchouli och vanilj. Ni hittar den HÄR.

scandal

En annan favorit är Jean Paul Gaultier Scandal. Ännu en doft jag får många kommentarer för. Scandal A Paris är den första Eau de Toilette-doften inom Scandal-segmentet och har en mjuk mix av len honung och jasmin. Ni hittar den HÄR.

Jimmy Choo

Fever från Jimmy Choo hade jag förra hösten! Toppnoten är svart plommon-nektar, hjärtnoten heliotrope och basen rostad tonkaböna. Alltså inte lika blommig som dom andra och perfekt för hösten utan att bli för tung 🙂 Ni hittar den HÄR.

olympea

Jag har bara några få droppar kvar av min Olympea Aqua från Paco Rabanne och överväger STARKT att köpa en ny för det är galet hur många som kommenterar denna. Jag har liksom inte velat använda upp de sista dropparna utan tar bara lite när jag ska göra något speciellt. Doftnoterna är salt vanilj, grön mandarin, vattenjasmin, ingefärslilja, mysk och amber. Älskar den! Ni hittar den HÄR.

armani

Armanis Acqua di Gioia är en klassiker jag haft några gånger. Den går liksom inte ur tiden. Krossad mynta sammanflätad med lite sting från italienska ”Limone Primo Fiore Femminello” skördad från de första vårblommorna i Kalabrien. Basnoter rotade i jorden, hjärtnoter av cederträ, varmt brunt socker och labdanum. Mums! Ni hittar den HÄR.

kenzo

Kenzo World är inte helt jag men jag gillar den ändå och kommer på mig själv att lite titt som tätt sträcka mig efter den i badrumsskåpet! Den är blommig av pion och jasmin men avslutas lite oväntat med en säregen nyans av trä och bärnsten. Ni hittar den HÄR.

Och nu undrar jag. Vilken är eran absoluta favoritdoft genom tiderna? 🙂

Kram! ♥

6
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00