Ny doft inför hösten

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Hur mår ni idag? Jag och Tim sitter och tittar på hans favorit – Babblarna. Han är helt fascinerad av dom där färgade gubbarna alltså. Om han är på dåligt humör eller lite grinig så hjälper det alltid att slå på babblarna. Då blir han tyst och sitter stilla som ett ljus.

Idag kommer mina föräldrar hit. Tanken är ju att jag och Thomas ska resa bort imorgon på en weekend, men vi vet inte om det blir av. Thomas jobbar ju som sagt på Ving och efter allt som hänt den senaste tiden så har han jobb upp över öronen just nu. Han skulle verkligen behöva få komma bort, vila upp sig lite och komma tillbaka med ny energi men samtidigt behövs han på plats. Vi får se om det går att lösa.

Jag funderar på att ta en promenad till Mall of Scandinavia. Eller ja, Westfield Mall of Scandinavia som det nu heter. Har ni sett att dom blivit köpta och därmed bytt namn? Jag tycker att den nya loggan är så ful men jag hoppas att ändringen innebär att vi får hit Primark 😉

Åhléns fyller förresten 120 år och firar med massa härliga erbjudanden och aktiviteter varje dag tills på söndag. Idag är det 25% rabatt på all doft! Jag köpte faktiskt en ny parfym på taxfree när vi åkte till Grekland men jag blir smått sugen på att köpa nån fler inför hösten 🙂 här kommer några av mina favoriter sen tidigare.

Lancome

Jag gillar ju Lancôme La Vie est Belle och det här är en exklusiv limited edition – La Vie est Belle x Atelier Paulin. Den är fräsch och så lättburen. Det känns som att alla gillar den. Jag får iaf väldigt många kommentarer när jag bär den 🙂 Toppnoterna är svarta vinbär och päron. Hjärtnoterna är iris, jasmin och apelsinblomma. Basnoterna är tonkaböna, patchouli och vanilj. Ni hittar den HÄR.

scandal

En annan favorit är Jean Paul Gaultier Scandal. Ännu en doft jag får många kommentarer för. Scandal A Paris är den första Eau de Toilette-doften inom Scandal-segmentet och har en mjuk mix av len honung och jasmin. Ni hittar den HÄR.

Jimmy Choo

Fever från Jimmy Choo hade jag förra hösten! Toppnoten är svart plommon-nektar, hjärtnoten heliotrope och basen rostad tonkaböna. Alltså inte lika blommig som dom andra och perfekt för hösten utan att bli för tung 🙂 Ni hittar den HÄR.

olympea

Jag har bara några få droppar kvar av min Olympea Aqua från Paco Rabanne och överväger STARKT att köpa en ny för det är galet hur många som kommenterar denna. Jag har liksom inte velat använda upp de sista dropparna utan tar bara lite när jag ska göra något speciellt. Doftnoterna är salt vanilj, grön mandarin, vattenjasmin, ingefärslilja, mysk och amber. Älskar den! Ni hittar den HÄR.

armani

Armanis Acqua di Gioia är en klassiker jag haft några gånger. Den går liksom inte ur tiden. Krossad mynta sammanflätad med lite sting från italienska ”Limone Primo Fiore Femminello” skördad från de första vårblommorna i Kalabrien. Basnoter rotade i jorden, hjärtnoter av cederträ, varmt brunt socker och labdanum. Mums! Ni hittar den HÄR.

kenzo

Kenzo World är inte helt jag men jag gillar den ändå och kommer på mig själv att lite titt som tätt sträcka mig efter den i badrumsskåpet! Den är blommig av pion och jasmin men avslutas lite oväntat med en säregen nyans av trä och bärnsten. Ni hittar den HÄR.

Och nu undrar jag. Vilken är eran absoluta favoritdoft genom tiderna? 🙂

Kram! ♥

 1. Maria skriver:

  Återkommer gärna till Diors J´adore, Hugo Boss The Scent och Issey Miyakes L´eau d´Issey (med reservation för stavningen).

  En av de mest underbara dofter jag någonsin ägt var dock ett samarbete mellan Thierry Mugler och Victoria´s secret, den hette Innocent Angel och såldes bara i begränsad upplaga – fick den av sambon när han varit i USA 2009. Helt enkelt ljuvlig och har googlat mig galen senare, men den finns verkligen inte någonstans… 🙁

  1. isastar skriver:

   Av någon anledning så nyser jag alltid av Diors dofter. Dom sticker liksom i näsan?! haha, trots det så tycker dom att dom doftar gott och använder dom! 🙂
   Åh, det är så tråkigt när dofter inte går att få tag på längre. Min farmor fick en parfym min farfar en gång i tiden, och hon ville så gärna känna den doften igen. Trots att hon beskrev flaskan och vi googlade som tok så lyckades vi aldrig hitta den 🙁

 2. Anette skriver:

  Jag gillar Chloé, nästan alla deras dofter. Gucci Guilty, som en lite tyngre doft. Eli Saab Le Parfume, Chanel Mademoiselle. Älskar parfymer och kan köpa nya hela tiden. Tack för dina tips, ska absolut lukta på dem.

  1. isastar skriver:

   Åh, ja dom är också härliga! Jag älskar att ha en hel doft-garderob så att man kan variera från dag till dag efter humör 🙂

 3. Anneli skriver:

  Kenzo, Ca sent beau och YSL Rive Gauche i min ungdom… numera Versace, Yellow Diamond och Burberrys London 😉

  1. isastar skriver:

   Inte testat nån av dom faktiskt! Tack för tips, ska testa dom 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..