Typiskt!

Godmorgon!

Nu tänker ni kanske att tystnaden här på bloggen igår berodde på våran resa. I wish! Tanken var ju att vi skulle åka på Thomas överraskningsresa igår, men i sista stund var vi tvungna att avboka den 🙁 Detta på grund av att Thomas har sjukt mycket att göra på jobbet just nu. Han jobbar ju som sagt på Ving och efter hela konkursen med Thomas Cook så har hans arbetsdagar varit låååånga. Så himla tråkigt! Jag hade verkligen längtat efter den här resan sedan den bokades i juni 🙁 Vi har iaf bokat om den till ett datum senare i höst så vi kommer förhoppningsvis iväg då. Att omboka kostade några tusenlappar (!!) men för att inte tappa alla pengar jag redan betalat så var vi tvungna.

Thomas var så söt och kom hem med blommor och min favoritchoklad som ”förlåt” ♥ Det är ju inte hans fel men han hade lite dåligt samvete.

Mina föräldrar är här eftersom tanken var att dom skulle passa Tim medan vi åkte bort, så därför har jag umgåtts med dom istället 🙂 Igår var vi på stan och idag ska vi till Mall of Scandinavia. Eller ja, Westfield. Vet inte om jag nånsin kommer lära mig kalla det för det. Det är iaf invigning och aktiviteter där idag och i helgen.

Vi hörs lite senare. Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..