Meny
HEMMA HOS OSS / ÖVRIGT

Bästa städhjälpen?

 

smink

 

Jag hittade ett gammalt minneskort som låg i en låda här hemma. På det fanns bland annat bilder på den här sminkningen. Visst var den fin? :-) Minns inte när jag gjorde den. Jag ska v e r k l i g e n försöka ta mig tid och sätta mig ner och göra en rolig sminkning snart. Jag saknar det jättemycket!

Nu har mina föräldrar åkt hem till Sundsvall igen. Vi har haft en väldigt mysig helg trots att det inte blev någon resa. Thomas behöver jobba lite även idag så jag passar på att tvätta och fixa lite här hemma. Imorgon kommer våran städerska så jag behöver inte lägga all min tid på att städa iaf. Skönt! Men på tal om städning. Vi har städtjänst från Hemfrid och har haft dom i ca ett år. I början hade vi en tjej som var SÅ duktig. Hon var så gullig och lämnade små lappar när man kom hem och dessutom var hon grym på att städa. Hon gjorde liksom det där lilla extra ni vet? Vi blev så ledsna när hon skulle byta område men tänkte att vi säkert skulle få nån annan bra. Nu har vi testat… typ 3-4 olika sedan dess men ingen är lika bra som hon var :-( Hon vi har nu är ganska slarvig och ibland har hon t.ex. glömt torka på vissa ställen, prydnadssaker och blommor står helt huller om buller på hyllor osv. Dammsugaren och alla städtillbehör hon använder ser ofta ut att bara vara inkastade i städskåpet. Det känns som att hon bara skyndar sig och gör sitt jobb så enkelt som möjligt för sig själv medan den andra tjejen verkade gilla sitt jobb. Förstår ni vad jag menar? Vi har hört av oss till Hemfrid några gånger men jag vet inte om jag orkar göra det igen. Jag är inte en person som brukar klagar, det tar snarare emot att klaga och vara “jobbig” men det känns så trist att man betalar massa pengar för en tjänst som man inte är nöjd med. Vi funderar därför nu på att byta helt.

Så min fråga till er är, har ni tips på nån GRYM hemstäd i Stockholm? :-)

1 Comment

 • Britt-Marie
  1 October, 2019 at 15:38

  Hej, e-posta gärna privat@maries.se, så kan vi beskriva hur vi jobbar med städning. Det kanske stämmer med dina behov.
  Hälsningar
  Britt-Marie

  Reply

Leave a Reply