Team Spirit

Godmorgon!

Måndag och ny vecka. Alltså, jag måste vara ärlig och säga att det är bra skönt att inte behöva gå ut på mornarna nu när det börjar bli kallt och ruggigt ute. Fy för att ge sig iväg till jobbet när det är mörkt på morgonen, för att sen komma hem när det är mörkt igen.

Tim ligger och sover i sin vagn i hallen just nu så jag passar på att äta lite frukost framför TVn. Himla mysigt! Planen idag är att ta en promenad till Kungsholmen och äta lunch med pappa T på Ving-kontoret. Om det inte spöregnar, då får vi hitta på något annat. Jag vill i alla fall inte vara hemma när städerskan är här så nånting kommer vi hitta på. Det är förresten så kul att höra Thomas berätta om hur alla anställda på Ving kämpar tillsammans nu efter Thomas Cook konkurs. Jag har ju själv jobbat på Ving och det är faktiskt den bästa arbetsplatsen jag varit på. Nu när det varit extra kaos har alla hjälpt varandra, peppat och gjort allt för att få företaget på fötterna igen. En pilot hade liksom till och med betalat flygbränslet ur egen ficka för att flyga hem gäster från utlandet! Hur många skulle öppna sin egen plånbok (vi snackar alltså en väldigt stor summa) för sitt jobb?! Riktig team-spirit. Så fint!!

Vad gör ni andra idag, jobbar? kram ♥

  1. Ellinor skriver:

    Dricker kaffe framför tvn medan O sover Så härligt!

    1. isastar skriver:

      Åh, så mysigt!! ☺️ missade at du varit här i stan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..