Höstpromenad

4f196ed2 33d4 41ef b782 d89158a78c15.jpg

Hej på er! 🙂

Hoppas ni haft en fin lördag. Vi skulle egentligen in till stan och träffa några vänner idag, men deras son blev sjuk så vi skippade det. Istället tog vi vagnen och gick en promenad till Hagaparken eftersom vädret var så fint. Dock var det sjukt kallt så jag tog faktiskt på mig vinterjackan. Sist jag hade den på mig var jag gravid. Konstig känsla att den var så rymlig nu, hehe. Jag tog även med mig systemkameran. Jag hade en vision om att jag ville ta fina höstbilder på Tim. Det var allt annat än lätt kan jag säga, haha. Han fick solen i ögonen, ville inte vara stilla eller skratta och ja… de blev inte alls som jag hade tänkt mig. Bättre lycka nästa gång! Fick i alla fall till en fin på T & T 🙂

Nu har jag precis lagt Tim och Thomas har gått över till gymmet. Jag ska strax tända alla ljus och när Thomas kommer tillbaka ska vi beställa hem någon mat och se en film. Mysigt att krypa ner under en filt efter den här kalla dagen 🙂

Kram på er! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..