Brunch på restaurang Grill

Hej på er!

Har ni haft en fin söndag? det har vi! 🙂 Vi har nämligen varit på en magisk brunch på restaurang Grill. Våran kompis Catarina König vann Sveriges mästerkock 2016 och nu har hon satt ihop en brunch som kommer serveras på Grill varje söndag från och med idag. Cattis frågade om vi ville komma förbi och smaka, och det tackar man såklart inte nej till! 🙂 Brunchens tema är allt går att grilla. Oavsett om du äter kött eller inte så finns det något för dig. Jag plockade på mig av av typ allt. Jag vet att när Cattis står bakom maten så är allt himmelskt GOTT! Har ni varit på Grill förresten? Det var första gången jag var där men Thomas hade varit där förut. Restaurangen är inredd i nio olika miljöer så man kan sitta i t.ex. Orientexpressen eller Jaktstugan och sen gör dom om då och då för att man ska kunna uppleva något nytt vid varje besök. Annorlunda och väldigt kul! Ni borde verkligen testa om ni har vägarna förbi Stockholm 🙂

Förresten, Cattis har en blogg också. Hon delar med sig av smarriga recept varje dag, spana in den här -> https://catarinakonig.ellematovin.se

Kram på er! ♥

LOADING..