Meny
HUDVÅRD / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Lookfantastic x Rodial Limited Edition Box

Det här inlägget innehåller reklamlänkar.

02102019-IMG_868602102019-IMG_870102102019-IMG_8702

Halloj!

Som jag berättat förut så har lookfantastic.se egna skönhetsboxar, ni vet sån man prenumererar på och så får man hem en låda i månaden. Ibland så släpper dom också limiterade boxar där dom gjort ett samarbete med något varumärke. Den här boxen har dom t.ex. gjort i samarbete med Rodial. Även fast jag nyligen fått hem min box så ser jag nu att den redan är slutsåld. Dom är alltså superpopulära och man får skynda sig om man vill ha en.

Den här boxen innehöll iaf följande produkter, som såklart även går att köpa styckvis. Jag har länkat dom nedan (reklamlänkar).

Rodial Vit C Eye Souffle
Rodial Vit C Mask
Rodial Vit C Brightening Cleanser
Rodial Vit C Glow Tonic
Rodial Vit C Drops
Rodial Vit C Face Souffle

Just den här serien från Rodial innehåller Vitamin C som man ju normalt får i sig från frukt och grönt. Vitamin C är bra för immunförsvaret, motverkar förkylningar och infektioner samt fungerar anti-inflammatoriskt. Man kan dock inte helt påverka C-vitaminhalten i huden bara genom att äta frukt utan man ska helst även applicera det utifrån. Vitamin C som kommer utifrån ska stärka kollagenstrukturen så att man får en fastare hud, reducera rynkor, ge huden mer lyster och göra hudtonen mer jämn.

Blir ni sugna att testa någon av produkterna? HÄR prenumererar ni iaf på boxarna :-)

No Comments

    Leave a Reply