Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Babysim och chokladbollar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej på er! :-)

Hoppas ni har en fin tisdag. Min har varit sådär. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det beror på utan jag har bara känt mig allmänt nere. Tror det kanske kan ha lite och göra med att jag ställde mig på vågen imorse och den visade att jag hade gått UPP ett kilo. Jag har inte riktigt gått ner mina gravidkilon ännu och den senaste tiden har jag fuskat lite och ätit en hel del godis vilket nu syns på vågen. Det peppar mig i alla fall så imorse laddade jag min apple watch och stack iväg på mammaträning. Älskar min apple watch! Blir alltid så motiverad att jag ska klara stänga alla tre aktivitetsringar under dagen när jag har den på.

Nu ligger Tim och sover och strax kommer Thomas hem. Vi ska iväg på vårat allra första babysim idag så det är bra att jag lyckades få Tim att somna. Man vill inte ha en övertrött och gnällig bebis i simhallen :-) Har ni sett vilka söta badbyxor jag köpt till honom? hihi :-) Har aldrig fattat att sånna här funkar som blöja. Blev helt fundersam när jag läste att man inte behöver blöja under. Tyget är helt vattentätt så eventuella olyckor stannar kvar i byxan. Smidigt! HÄR hittar ni dom och annat från Swimpy.

Eftersom jag ÄLSKAR godis (mest chocklad) och har svårt att sluta helt tvärt så gjorde jag några sockerfria chokladbollar nu på eftermiddagen. Dom här är SÅ goda och man behöver bara äta 2 så är man liksom nöjd sen. Superbra att ha i kylen när sockersuget kommer.

Jag mixar 8 dadlar, 1,5 dl havregryn, 2 msk kokosolja, 2 msk kakao och lite vaniljpulver. Jag kör allt i en sån här liten handmixer så att dadlarna mixas ordentligt och sen rullar jag dom i kokos. Blir ca 10 bollar. Som sagt, supergoda, man känner nästan ingen skillnad på vanliga med socker och dessa. Testa vettja! :-)

Nu är det dags för babysim. Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply