Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Downtown Brown

Inlägget innehåller en reklamlänk

Hej på er!

Tim ligger i vagnen och sover och jag gör… inte så mycket. Vi har faktiskt inga planer idag. Vi får se om vi pallrar oss ut. Det är ju faktiskt ganska dystert höstväder idag så man kan ju lika gärna stanna inne. En tur till Ica blir det kanske.

Ni är många som undrat hur babysimmet gick igår och det gick faktiskt väldigt bra! Det var en annan mamma och bebis där som jag går på mammaträning med så jag kände mig inte helt ensam och vilsen i omklädningsrummet. Tim älskade att bada. Han plaskade som tusan och sprattlade med benen. Typ som att han försökte krypa fast i vattnet. Vem vet, han kanske blir simmare och inte fotbollsspelare (Thomas dröm) hehe. Vi tog några bilder men dom hade så dålig kvalitet så jag ska ta nya nästa vecka istället så ska ni få se :-)

Jag lackade precis naglarna med det här nya lacket från IsaDora. Det ingår i deras senaste kollektion. Väldigt höstig färg, liksom mörkröd-brun-lila. Ni hittar det HÄR.

Vad gör ni idag? ♥

2 Comments

 • Maria
  10 October, 2019 at 18:38

  Vilken fin tröja du har. Och nagellacket var så snyggt. Jag vilar upp mej från sjukdom. Det kommer ta tid. Tack för en bra blogg. Ha en härlig höst.

  Reply
  • isastar
   10 October, 2019 at 20:07

   Tack! Den är supermysig ☺️ va tråkigt med sjukdom, krya på dig! Kram

   Reply

Leave a Reply