Gipsad

Hej på er!

Imorse tog jag och Tim en promenad till stället där dom kollar Tims huvud. Det ligger ganska långt ifrån oss så det tar en stund att gå men det gör inget. Det är bara skönt att komma ut och det är ju så himla vackert med alla färger på hösten.

Väl på plats var vi lite tidiga så jag satte mig på en bänk för att ge Tim mat. Då kommer en man i svart kostym och drar på en bår. Efter nån minut inser jag att det ligger en död människa på båren! Alltså under ett grönt skynke. Mannen lastade in båren i begravningsbilen utanför och körde iväg. Kändes ganska… märkligt. Därefter gick vi in till sjukgymnasten för att kolla Tims huvud och det är numera helt normalt, tjoho! För er som inte hängt med så har han haft lite platt bakhuvud. Inget jättekonstigt, det är vanligt att bebisar får det eftersom rekommendationerna numera är att dom ska ligga på rygg större delen av tiden. I alla fall så är det helt okej nu så vi behöver inte komma tillbaka mer. Däremot var det min tur sen. Jag har fått jätteont i armarna av att bära Tim så mycket. Det visade sig att jag har fått inflammation i vänster tumme och det strålar upp i underarmen. Har fått ett ”gips” som ska sitta på i 3 veckor och blir det inte bättre så får jag en remiss till läkaren och får kortisonspruta.

Happ, nån som har haft en bättre fredag än jag? hehe

 1. Lotta skriver:

  Så läskigt med båren!
  Och jag hoppas din arm blir bra!
  Själv har jag varit sjuk hela veckan, dunderförkylning med feberfrossa. Är fortfarande lite småyr, men i morgon ska jag jobba. Längtar efter att sminka mig, he he. Även om det nu inte blir så avancerat tidig morgon.

  1. isastar skriver:

   Tack, det hoppas jag med! Åh, det är så härligt, att få sminka sig och känna sig fräsch igen efter att ha legat sjuk! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..