Anastasia Beverly Hills Carli Bybel

Inlägget innehåller en annonslänk

carli-bybel-palette-with-flowers
carli-bybel-palette-closed
carli-bybel-holding-palette
carli-bybel-palette-open

Halloj!

Måndag, ny vecka och regnet öser ner. Hade gärna stannat inne hela dagen men vi var tvungna att promenera bort till sjukgymnasten och kolla min hand igen. Har ju som sagt fått en ”gips-skena” som ska sitta på i några veckor. Fattar inte riktigt varför jag skulle komma dit idag igen för det, mer eller mindre, bara konstaterades att den sitter bra. Kändes sjukt onödigt att betala 200kr för ett besök som tog 5 min och dessutom blev jag dyngsur av att gå i regnet. Aja… nu kan veckan bara bli bättre, hehe! 🙂

Igår kväll efter att jag googlat klart på julgrejer så fortsatte jag och klickade mig runt och såg att Anastasia Beverly Hills har släppt en ögonskuggspalett tilsammans med Carli Bybel. Hon är en amerikansk youtuber med 6,2 miljoner följare i skrivande stund. Hon gjorde en palett tillsammans med HÄR.

Nu väntar vi på att min faster ska komma hit. Hon ska besöka oss i några dagar. Det ska bli så mysigt! 🙂 Det är pressvecka den här veckan också så jag tänkte att jag ska försöka hinna förbi några presskontor och spana in lite nyheter i skönhetsvärlden. Perfekt när man har ”barnvakt” 😉 Vad ska ni andra göra i veckan? Kram ♥

LOADING..