Skincitys Julkalender 2019 är här!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej vänner!

Wow så trött jag är just nu. Satte mig ner i soffan och känner att jag skulle kunna somna här och nu. Tim vaknade kl 6 imorse så det var bara att kliva upp. Min faster är ju här på besök så hon kom också upp och satt i soffan med mig medan Tim lekte och såg på babblarna. Vi tog en kopp te och satt och pratade. Jag tycker faktiskt att det är helt okej att kliva upp på morgonen nu när det är mörkt för det är så mysigt att tända ljus, koka en kopp te och sitta med en gosig filt i soffan 🙂

Thomas åkte på jobbet och när klockan blev 9 så stack jag över till gymmet och tränade en timma. Sen hem, duscha och iväg in till stan. Det är som sagt pressvecka den här veckan och jag ville hinna förbi några presskontor. Vi åt lunch först och sen begav jag mig till Östermalm där dom flesta sitter. Jag hann förbi 2 showrooms innan vi var tvungna att åka hem för tisdag betyder… babysim! 🙂

Nu har vi kommit hem, ätit middag och Tim sover som en stock (han blir alltid sjukt trött efter babysimmet) och nu har vi landat i soffan. Puha! blir en tidig kväll känner jag.

Men nog om mig. Vill ni veta något KUL?! Imorgon släpps Skincitys julkalender!! Det KAN ju vara den mest hypade kalendern i Sverige bland skönhetsnördar.

skincity-julkalender-2019

Kalendern innehåller 24 härliga produkter från Skincitys exklusiva varumärken. Dessutom har dom lagt till en bonus, en extra överraskning den 25 december. Julkalendern kommer i en exklusiv och mycket begränsad upplaga och lanseras alltså imorgon, den 16 oktober. Med tanke på att den här kalendern brukar sälja slut på några timmar så rekommenderar jag er att skynda er ifall ni vill ha en!

Priset är 1499kr och innehållet är värt ca 4000kr. Ni hittar den HÄR.

Kram!

LOADING..