10 saker här hemma som jag gillar

Inlägget innehåller annonslänkar

Halloj!

Nu har vi kommit hem från BVC. Det var dags för läkarbesök och 6-månaderskontroll idag för Tim 🙂 Han fick MVG och mäter numera 71 cm lång! Han har blivit så stor 🙂

Jag tänkte göra ett lite annorlunda inlägg idag. Ni kanske har sett att youtubers brukar göra videos som heter typ ”20 konstiga saker hemma hos mig”. Jag tycker själv att det är rätt så kul att se sånna videos och tänkte att man likaväl kan göra ett sånt blogginlägg, men lite annorlunda. Hoppas ni gillar det?! 🙂

…så här kommer 10 saker här hemma hos oss som jag gillar lite extra

Jag gillar verkligen våran HÄR 🙂

Nästa grej är det här gulliga gung-lammet som Tim fick i dop-present utav min släkt. Jag längtar tills Tim är stor nog att sitta och gånga på den 🙂 Ni hittar den HÄR.

Sen älskar jag ju våran stringhylla i vardagsrummet, men det vet ni. Det är väldigt många som kommer hem till oss som kommenterar den 🙂 Man sätter ju ihop sin hylla precis som man vill, vilket är det roliga med string. HÄR hittar ni sortimentet.

I hyllan så har vi den här vasen. Det är en gammal vas som vi har fått ärva utav en släkting till mig. Jag tycker att den är så läcker 🙂 Den heter ”Paprika” och är gjord utav Anna-Lisa Thomson. Går tyvärr inte att köpa, om man inte lyckas hitta en på auktion 🙂

Sen har vi ”milken” som vi kallar den. Lampan som fått inspiration från en liten mjölkpall 🙂 Den går att dimma så på morgonen när jag går upp med Tim så har jag den på svagt ljus. HÄR finns den.

En annan sak som jag gillar är våran badrumsvåg, haha! Vissa kanske hatar sin våg 🙂 Det jag gillar är att den är kopplad till min telefon, så jag får all information samlad i den. Vågen mäter även fett, vätska, benmassa osv. i kroppen. Ni hittar den HÄR.

Våran tavla i vardagsrummet är så maffig och gör verkligen hela rummet. Den är helt klart en favorit. Också för att det är min syster som har målat den till oss 🙂 Hon målar förresten på beställning, allt ifrån porträtt, djur till abstrakt som denna, så letar ni unik konst så skriv till mig så sätter jag er i kontakt med henne.

Här är en annan dop-present som Tim fick utav Thomas moster och man. Dom kommer från Norge, därav den norska stavningen. I denna lägger man alltså dopsattesten 🙂 Vet inte om vi har sånna här i Sverige?

Våran vinkyl får helt klart en plats på listan. Jag föredrar kallt vin, även rött vin ska vara kallt. Mums! Den här lilla vinkylen blev en smart lösning när vi höll på bygga om vårat kök och det blev en liten lucka mellan skåpen där vi inte fick plats med annat. Vi beställde den på nätet 🙂

03102019-IMG_8717

Sist men inte minst, ännu en dop-present faktiskt! En söt tavla som Tim fick utav våra grannar. Den är målad utav Stina Wirsén och ni hittar den HÄR.

Hoppas ni tyckte att det här lite annorlunda inlägget var kul! Nu ska vi ta en promenad så vi hörs senare.

Kram på er ♥

 1. Lena skriver:

  HEJ, VAR BESTÄLLDE NI VINKYLEN

  1. isastar skriver:

   Hej Lena! Den är beställd från vinkylen.se 🙂

 2. Anette skriver:

  Vilken bra idé att fundera på ett par saker hemma som man verkligen gillar! Ofta tänker man ju på det man VILL ha och glömmer bort det man redan har.
  Och vilken söt vinkyl! Lagom storlek ;o)

  1. isastar skriver:

   Ja men precis! 🙂 visst är den, helt perfekt. Den rymmer 6 flaskor 🙂 kram!

 3. Maria skriver:

  Har din syster någon hemsida eller instagram. Vilken fin tavla. Mvh maria.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..