3 tips under 100-lappen

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Vad kul att ni gillade mitt inlägg igår med 10 saker här hemma som jag tycker om 🙂 Idag har jag och Tim varit på stan med min kompis Ellinor och besökt Vass PR. Det är presskontoret som är störst inom skönhet så det var givet att gå dit. Tim fick sitta i bärselen och somnade (!) trots allt ljud, ljus och snack. Stackarn blev så trött! Alla som gick förbi ville nypa honom i kinderna. Haha 🙂 Det var iaf en hel del fina nyheter som kommer framöver, men jag kommer visa er dom längre fram. Idag vill jag istället tipsa er om 3 skönhetsprodukter under 100-lappen som jag tycker är värda att spana in!

handkräm body shop

Nu börjar verkligen torra-händer-säsongen och därför vill jag tipsa om att The Body Shop har ett pack med 3 handkrämer á 30ml i dofterna Strawberry, Almond Milk & Honey och Shea. Jag gillar TBS handkrämer, dom går snabbt in i huden och doftar gott. Ni hittar detta set för 100kr HÄR.

rituals shower oil

Rituals har släppt en ny kollektion som heter Ritual of Tsuru. Inspirationen kommer från den japanska tranan och innehållet är guld, som ska ge huden en fin lyster, samt tall som piggar upp sinnet. Jag älskar Rituals produkter, speciellt rumsdofterna, duschprodukterna och doftljusen. Denna duscholja kostar 95kr HÄR.

dr lipp

Sist vill jag tipsa om Dr.Lipp Original Nipple Balm. Jag har tipsat er om den här förr, och den är en gammal favorit. När krämen kom ut på marknaden för första gången var tanken att den skulle användas till ammande mammor men kvinnorna började använda till fler ställen än bröstvårtorna. Den går att använda på läppar, armbågar, knogar osv. överallt där man är torr. Tuben är ganska liten (8ml) och ryms i fickan men innehållet är otroligt drygt och en tub räcker nästan en hel vinter för mig. Priset ligger på 99kr och ni hittar den HÄR.

Kram på er! ♥

LOADING..