Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Ljusslinga

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej på er! :-)

Har ni haft en fin fredag? Jag mötte en kompis jag inte träffat på jättelänge idag. Vi tog en fika och shoppingrunda i Mall of Scandinavia. Mysigt! Sen kom Thomas och mötte oss. När hon åkte hem sen så gick vi upp på restaurang Drama (ligger vid bion) och åt middag. Tim har varit SÅ snäll och lugn hela dagen men när vi satte oss ner för att äta så började han gråta. Han var helt enkelt övertrött eftersom det var läggdags för honom. Efter en stund kom han till ro så att vi kunde äta upp maten och sen åkte vi hem direkt efter det.

Nu ska vi strax slå på en film och äta lösgodis, nom nom! Jag och Thomas tar alltid två separata påsar för vi har helt olika smaker när det kommer till lösgodis. Jag vill ha mycket choklad och surisar medan han vill ha lakrits och segisar. Hans lakrits “smittar” liksom av sig på mitt godis om vi delar påse. Ni som vet, ni vet ;-)

Jag gick förresten förbi och köpte ljusslingan som jag skrev om i det här inlägget. Det blev SÅ bra! Den är inte för skarp och ger en mysig belysning i vardagsrummet. Det enda som är lite jobbigt är att den är batteridriven och eftersom batteridosan (där man tänder den) ligger uppe på skåpet så måste jag hämta en stol från köket varje gång jag ska tända den, haha. Men men, det får vara värt det :-) Så här ser den ut när den är släckt.

Och så här ser den ut när den är tänd. Man skulle ju faktiskt kunna ha en sån här slinga i julgranen också. Kulorna gör att ljuset sprids så fint så det skulle se ut som en riktig Disney-gran :-)

99kr är den väl fasiken värd så säg?! :-) Ni hittar den HÄR.

ps. jag är medveten om att jag förmodligen inte kommer kunna ha den hängande så långt ner i jul eftersom Tim kommer börja krypa vilken dag som helst, haha!

No Comments

    Leave a Reply