Serum för håret

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej vänner! ♥

Vad gör ni idag? Vi ska strax åka till Barkarby och gå på bebisbutikerna där ute. Vi har pratat om att köpa lite smågrejer till Tim så vi ska se om vi kan hitta det där 🙂

Jag har precis duschat och tvättat håret. Så härligt, älskar när håret är nytvättat och luktar gott! Jag kan tvätta håret när jag är hemma själv på dagarna med Tim men jag får alltid skynda mig då. På helgerna när Thomas är hemma kan jag stå länge i duschen, göra inpackning osv.

På tal om hår så vill jag tipsa er om ett hårserum som jag har börjat använda. Det kommer från Ida Warg och reder ur håret, ger det glans och motverkar frissighet. Jag är dålig på att använda sånna här produkter på sommaren men på vintern är det ett måste. Ni vet, man drar på mössa, halsduk osv och sen står håret åt alla håll. Jag hatar när håret blir statiskt och för att slippa det så behöver man fukt!

Ida Warg Moisture Serum är helt veganskt och innehåller argan- och avokadoolja som gör håret mjukt och lent. Jag har inte klippt håret på…. jag vet inte hur många månader. Jag kan helt ärligt inte borsta ut det utan att få knutar om jag inte har något i. När håret är handdukstorkat så tar jag en klick serum, fördelar det i händerna och masserar in det lite lätt i längderna, sen fönar jag och borstar samtidigt. Håret blir SÅ lent och det syns knappt att jag inte klippt det på länge!

Doften är ganska söt av fudge, vanilj och karamell. Thomas stod i duschen samtidigt som jag fönade håret och helt plötsligt hörde jag ”det luktar karamell här!!” Haha. Jag är egentligen inget fan utav söta dofter i håret men doften lägger sig efter ett tag så det går faktiskt bra. Tumme upp!

Serumet kostar 129kr och ni hittar det HÄR.

Nu ska vi strax åka, jag ska bara sminka mig först. Jag har en ny concealer jag ska visa er också men de tar vi i ett annat inlägg. Kram på er!

  1. Annika skriver:

    Låter som en prisvärd och bra produkt! Det blir ett köp till mina grova halmstrån på skallen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..