Concealer som inte lägger sig i veck

Inlägget innehåller annonslänkar

17102019-IMG_8887

Godmorgon!

Idag fick jag sovmorgon. Thomas tog Tim så att jag fick sova någon timma extra. Så skönt och SÅ välbehövligt! Mina mörka ringar runt ögonen nu för tiden är inte att leka med. Tim sover bra, han somnar runt kl. 18-18.30 varje kväll och sover sen fram till kl. 6-7 på morgonen men jag vaknar ändå 2-3 ggr varje natt bara för att kolla till honom. Förut åt han dessutom på nätterna men nu har vi slutat med det. Peppar peppar för att det inte är tillfälligt, hehe. Men, på tal om mörka ringar så måste jag visa er en ny concealer som jag testat ett tag nu. Den heter Camouflage Concealer och kommer från IsaDora.

17102019-IMG_8895

Den har en stor applikator som lätt täcker stora områden. Perfekt runt ögonen med andra ord. Vill man täcka något mindre, typ en finne eller så, så kan man använda tippen av borsten istället. Formulan är krämig, vattenfast och oljefri så den ger en matt finish. Den blir ganska ”torr” på så om du redan är väldigt torr skulle jag kanske inte rekommendera denna concealer. Risken är att det blir en lite kakig känsla. Har du däremot en normal eller fet hudtyp så kommer den fungera jättebra!

concealer-isadora

Här har jag applicerat concealern runt hela ögat och en bit ned på kinden. Jag jobbar alltid ut färgen med en svamp (det här är min favorit just nu). Jag är faktiskt sjukt imponerad av denna concealer. Den sitter grymt bra och lägger sig inte i linjer – alltså inte alls! Nu har jag inte så jättemycket linjer under ögonen men jag brukar kunna se att det samlar sig under dagen, men nä.. inte med denna. Jag har inte hunnit testa den på någon annan än mig själv ännu. Om nån av er har testat eller testar den så får ni jättegärna skriva en rad hur den funkar på er. Men som sagt, jag är imponerad!! En ny favorit! Jag har färgen 22 Vanilla, priset är 179kr och ni hittar den HÄR.

Brukar ni använda concealer? Kram ♥

 1. Maria skriver:

  Jag gillar Isadoras smink men denna blir för torr för mej. Så hört att max factors nya ska vara bra för torr hud. Så jag ska köpa den. Ha det fint. Kram.

  1. isastar skriver:

   Ja, jag kan tänka mig att den blir för torr om du redan har torr hy! Jag har faktiskt inte provat max factors nya, du får gärna höra av dig och säga vad du tycker om den när du provat 🙂 Kram!

 2. Anne-Li skriver:

  Jag köpte den du rekommenderade mig för någon månad sedan ” under eye” det tog några gånger innan jag fick kläm på hur den funkade/ Anne-Li

  1. isastar skriver:

   Vad tycker du om den nu då? ☺️ jag älskar den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..