Reflexer till barnvagnen

Inlägget innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Åh, bara för att jag skrev att Tim sover bra just nu så gissa vad… precis, han sov INTE bra inatt. Haha! Snacka om att jinxa. Han vaknade runt halv 3 och låg och sprattlade och babblade i sin säng fram till halv fem. Sen sov han till ca 05.45, då bytte Thomas blöja på honom och la han i våran säng. Han fick en flaska mat och sen somnade vi alla tre om och sov till kl 8. Tack vare att han somnade igen så är jag inte en zombie idag, men ändå lite sliten. Förresten så är det helt sjukt vad mycket man drömmer när man vaknar och sover så korta stunder flera gånger på rad. Jag drömde om allt möjligt tokigt under morgontimmarna.

16022019-IMG_3366

Idag har vi faktiskt inte så många planer. Vi ska träffa en kompis i eftermiddag och ta en promenad. Hon är också mammaledig med en 4-månaders liten kille så det lär blir en hel del bebissnack, hehe 🙂 Sen måste jag även beställa reflexer till vagnen. Jag köpte ju dessa ovan men jag satte dom på resevagnen i somras. Nu behöver jag nya till den stora vagnen eftersom det börjar bli så mörkt på kvällarna. Jag gick runt i flera butiker igår och letade sånna här men de finns typ ingenstans så jag måste beställa online. Det är svarta reflex-klisterlappar som lyser vitt när ljuset faller på. Supersmidiga och jag gillar att dom inte syns på vagnen på dagtid. Ni hittar dom HÄR.

reflex

Jag ska klicka hem en sån här också. Tänkte hänga fast den i sufletten på vagnen. Har ni andra tips inför vintern? Behöver man typ handvärmare, ni vet sånna där vantar på vagnen, eller är det onödigt? Sen undrar jag hur man gör med vagnhjulen på vintern. Finns det typ broddar till vagnen eller?! Haha, jag ser framför mig hur vagnen kommer glida runt på isen ju. Hit me med era bästa tips!

Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..