Meny
ISABELLE TIPSAR / TIPS & TRICKS

Farsdagpresent

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Vad gör ni idag? :-) Jag ska ställa undan balkongmöblerna och “vintra” balkongen och sen handla lite. De är typ dagens planer. Ikväll ska jag på ett event så då ska Tim stanna hemma med pappa. Ska bli skönt att komma iväg lite samtidigt som dom får en mysig grabbkväll tillsammans ;-)

Förresten, söndagen den 10 november är det farsdag och vi ska självklart fira Thomas! Jag tycker egentligen inte att man behöver hålla och och köpa en massa saker men det blir hans första farsdag så jag vill iaf göra nånting :-) Vi kommer dock vara bortresta och Tim kommer inte vara med oss. Min plan är därför att han ändå ska få en liten present på morgonen.. som såklart är från Tim ;-) och sen när vi kommer hem på kvällen så får vi fira lite tillsammans allihopa. Helst hade jag velat baka en tårta också men det kommer jag inte hinna, så vi får göra det lite enkelt.

Jag tycker dock att det är riktigt svårt att komma på presenter till killar och det är jag säkert inte ensam om?? Så vi kan väl hjälpas åt? Här kommer några tips från mig och sen får ni jättegärna lämna era tips i kommentarerna nedan! :-)

farsdag 2019

Mobilskal blir slitna med tiden och behöver bytas ut då och då.När jag byter skal på mobilen så känns det som jag fått en helt ny mobil, hehe. Det är först när man sätter på ett nytt som man inser hur slitet det förra var. Jag tycker att det här i kamouflagemönster var coolt och passar till både killar och tjejer. HÄR finns detta skal och en massa andra.

Tröjan har jag spanat på bara för att jag vet att Thomas gillar den här typen av tröjor med dragkedja upptill. Man kan ha en ovanpå skjortan nu när det är lite kyligare ute. Finns i tre olika färger HÄR.

1521223_1

För den hudvårdsintresserade mannen har Elemis ett jättefint kit med en necessär innehållandes rengöring, rak-gel och dagkräm. Den här vet jag att Thomas hade älskat. HÄR hittar ni den.

choklad

Eftersom min egen pappa älskar whisky.. och choklad, så vet jag att han hade älskat den här. Chokladtryfflar smaksatta med klassisk Blended Scotch Whisky. Ni hittar dom HÄR.

rakbladsrengörare

Och hur smart verkar inte den här? En rakbladsrengörare. Jag vet inte hur många rakblad Thomas gör av med på ett år, men det är många! När smuts, hud och hår fastnar i rakbladet så blir det slött. Med den här rengöraren får man bort all smuts som kilat sig fast och rakbladet kan användas upp till 150 ggr! Verkar ju helt otroligt. Ni hittar den HÄR.

Så, vilka är era tips? :-)

Kram! ♥

2 Comments

 • Anette
  24 October, 2019 at 14:42

  Bra tips! De senaste presenterna jag har köpt till min man har varit: träningskläder, löparskor, en vinter/skidjacka, grillbestick (både till grillen och att äta med), vinkorksöppnare, bluetooth-hörlurar och en massa annat jag redan glömt. Har funderingar på en kaffemaskin nu till jul.

  Reply
  • isastar
   26 October, 2019 at 12:46

   Tack för tips! Jag har också gett träningsgrejer till Thomas tidigare år. Vi har pratat om att köpa vinterkläder till varandra i julklapp i år :-) Kommer bli en hel del utelek framöver nu med Tim.

   Reply

Leave a Reply