Skincity lanserar egen hudvård!

Inlägget innehåller annonslänkar

Skincity Skincare

Gooodmorgon!

Imorgon är det fredag hörrni! Fredagar betyder ju att helgen är på intåg och att Thomas är hemma med oss, vilket är mycket roligare 🙂 Och extra härligt med denna helg är ju att det är löning! Hur brukar ni göra? Håller ni hårt i pengarna när dom kommer eller brukar ni shoppa? OM det är så att ni vill unna er något så måste jag bara tipsa er om att Skincity lanserar sin helt egen hudvård idag den 25/11!!

För er som inte känner till Skincity sedan tidigare så är det en webshop och online hudvårdsklinik som funnits sedan 2011. Alla som arbetar där är professionellt utbildade inom skönhet och hudvård. Det som är unikt med just Skincity är att förutom att erbjuda avancerad hudvård, så har dom även unika hudtest där man kan ta reda på vad man behöver till just ens egen hud. Man gör testet direkt på sidan HÄR.

Tillbaka till hudvåden. Det har tagit SC hela 8 år att ta fram Skincity Skincare! Produkterna är framtagna tillsammans med ett stort antal hudterapeuters och Annica Forsgren, som är SC grundare, har låtit det ta sin tid för att verkligen göra alla rätt från första början. Annica själv är en otroligt duktig hudterapeut och jag tvekar inte en sekund på att produkterna är väldigt noggrant gjorda!

I sortimentet hittar man 16 produkter inom allt ifrån rengöring till serum och masker som passar alla hudtyper, även den allra känsligaste. Priserna ligger mellan 249-499kr, vilket enligt mig är väldigt prisvärt för avancerad hudvård. Alla produkterna är helt veganska och innehåller en hög koncentration av aktiva ingredienser, så som bland annat retionate, BHA-, PHA och AHA-syror, niacinamid samt ceramider, i kombination med olika växtextrakt och peptider. Förpackningarna känns väldigt enkla men man har medvetet valt att satsa på innehållet och hålla utsidan enkel. I like!

 

skincity hudvård

Jag är väldigt sugen på att testa First Concentrate. Den innehåller 10% niacinamid som återfuktar, lugnar, bygger upp och skyddar alla hudtyper. Den jämnar även ut hudtonen samt reducerar porer och fina linjer. Priset är 389kr och ni hittar den HÄR.

skincity skincare set

Istället för att köpa alla produkterna en och en kan man också köpa ett kit. Det finns ett kit för normal/torr/känslig hud och ett för normal/kombination/fet hud. Priset på kittet är 1399kr istället för 1784kr som produkterna är värda. Sjukt nice julklapp till hudvårdsälskaren! Tips tips!

Här hittar ni alla produkterna i sortimentet

En annan rolig grej är att i samband med att man lanserar hudvården så öppnar även Skincity sin första fysiska pop-up butik! Premiärbutiken är 100kvm stor och kommer finnas i Westfield Mall of Scandinavia här i Stockholm. I butiken hittar man utvalda produkter från Skincitys hemsida och självklart hela sortimentet av Skincity Skincare. På plats finns såklart också hudterapeuter som hjälper dig att göra en hudanalys och hitta din nya hudvårdsrutin. Ses vi där eller?! Jag ska lätt gå förbi och klämma på dom nya produkterna! 🙂

Nu ska jag på mammaträning! Kram på er ♥

LOADING..