Meny
DOFT / HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / PRESSVISNING

Rituals Private Collection

Inlägget innehåller annonslänkar

Img 4712.jpg

Img 4715.jpgImg 4719.jpgImg 4716.jpg

Hej på er!

I onsdags var jag inbjuden till The Lobby för att se Rituals nya pop-up store och deras nya Private Collection. Ni som följt mig här på bloggen ett tag vet ju att jag gillar Rituals och att vi, mer eller mindre, har deras doftstickor i varje vrå här hemma. Vi har länge kört på favoritdoften Green Cardamom, så det var kul att få sniffa på några nya. Jag har redan hittat en doft som kan komma bli en ny favorit!

Img 4723.jpg

På plats fanns även en inredningsbloggare som berättade lite om hur man kan inreda sitt hem med dofter. Doftstickor i hall, vardagsrum och badrum medan doftsprej funkar bra för att dölja matoset från köket. Vi har redan allt sånt men däremot lärde hon mig en ny grej om doftljus. Visste ni att första gången man tänder ett doftljus så ska man låta det eldas hela vägen ut till kanterna? Alltså man ska inte blåsa ut det efter en stund så att det blir ett hål, utan hela översta ytan ska hinna smälta. På så sätt håller doftljuset längre och brinner mer jämnt. Det hade jag faktiskt ingen aning om men det är något jag kommer ta med mig! Jag brukar ju avverka ett x antal doftljus den här tiden på året ;-)

Låt oss ta en titt på några av dom nya dofterna!

Img 8956.jpgImg 8964.jpg

Amber, berikad med en orientalisk, exotisk och blommig doft, är en populär och mystisk ingrediens som förstärker andra dofter. Doftljuset Precious Amber hittar ni HÄR. Vill man istället ha doftstickor så finns även det, HÄR.

Img 8976.jpgImg 8970.jpg

Efter att ha städat så sprejar jag alltid med en rumsdoft, det gör liksom det lilla extra.Imperial Rose har intensiva noter av ros och friska vattenelement smälter samman med en naturlig arom av traditionellt grönt te. Kompositionen berikas av pudriga och eleganta basnoter av varm mysk. Rumsdoften hittar ni HÄR.

Img 8932.jpgImg 8949.jpg

Doftstickor i den nya doften Oriental Vetiver har fått tagit plats på tv-bänken här hemma redan. Cederträ och vetiveria bildar en sofistikerad, träig bas toppad med lätta noter av kardemumma och galbanum som smälter samman med ljuvliga rosa blommor. Det är den här som kan komma bli våran nya favorit. Thomas sa direkt när han kom hem från jobbet och öppnade dörren att det doftar jättegott här hemma! En sån här stor räcker i ca 6 månader och kostar 485kr. Ni hittar den HÄR.

Img 8980.jpg

Sist ut har vi doften Sweet Jasmine med upplyftande toppnoter av syrlig citrus och bär i kombination med väldoftande blommor som pion och liljekonvalj. Sandelträ berikar doften med en varm, elegant arom. Perfekta att använda i köket. Handtvålen kostar 115kr och handkrämen kostar 115kr. Sweet Jasmine finns även som doftljus HÄR.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Har ni vägarna förbi The Lobby (Regeringsgatan 61) här i Stockholm så spana in Rituals pop-up butik. Dom har byggt upp jättefina “rum” som återspeglar dom nya dofterna. Under helgen har dom dessutom workshops, doftbar och en massa andra roliga aktiviteter :-)

Kram!

No Comments

    Leave a Reply