ANNONS

Guldbjällra

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Img 9080.jpg

Orange & Bergamot, Rhubarb & Rose, Lime & Patchouli

Godmorgon på er!

Har ni kommit ihåg att ställa om klockan? 🙂 Mindre härligt att Tim helt plötsligt vaknade kl 5 istället för kl 6, men som tur är så är söndagar min ”vilodag” och Thomas tog Tim imorse så att jag fick sova. Sååå skönt! ♥

Det blev som sagt en tur till Mall of Scandinavia igår och såklart kom vi inte därifrån tomhänta. Vi gick in på Åhléns en sväng och eftersom dom har 20% på allt om man är medlem och handlar över 500kr så passade vi på att bunkra upp med handtvål från Molton Brown.Älskar Molton Browns handtvål, det vet ni ju. Dom är dyra men yxiga och håller länge jämfört med billigare tvålar. Istället för att köpa en för 230kr så köpte vi det HÄR.

Img 9086.jpg

Sen köpte vi en grej till Tim, som jag faktiskt såg av en slump! När jag såg den så kände jag bara att vi MÅSTE köpa den. Vi har tidigare fått några julgransdekorationer utav Thomas mamma. Det är nåt hjärta och en fågel i guld som är rätt så gamla men väldigt fina. Jag tror att det är Thomas mormor och morfar som har haft dom en gång i tiden. När jag såg att Georg Jensen har en bjällra i guld som det står 2019 på i årets julkollektion så kände jag att vi måste ha en till Tim. 2019 är ju hans födelseår och förhoppningsvis kommer han kunna ha med sig denna hela sitt liv. Tänk när han är gammal och har egna barn, eller barnbarn.. och hänger upp den här i julgranen. Då har den funnits med sedan hans första jul ♥ Den är förgylld i 18 karats guld och kommer med både rött och blått sidenband så att man kan välja. Fin va? 🙂 Den kostar 279kr och finns HÄR.

 

Img 9089.jpg

Kram på er!

0
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00