Meny
BARN / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

M som i MOS

Godmorgon!

Vi går fortfarande i pyjamas här hemma. Vi har haft en riktig mysmorgon med tända ljus (regnet öser ner utanför), nyhetsmorgon på tv, frukost samt en massa lek och bus med Tim. Bästa starten på helgen! ♥

Idag ska vi till Westfield (kommer aldrig vänja mig vid det namnet) Mall of Scandinavia och fika med några vänner. Dom har inte träffat Tim ännu så det ska bli kul :-) Jag har övertalat Thomas att vi ska åka dit lite före vi ska ses med dom så att vi kan gå runt i butikerna. Det har ju börjat komma julgrejer nu och jag är i himlen, haha!

Förresten! Vill ni veta en sak? Eftersom vi bor promenadavstånd från Mall of Scandinavia så är vi där rätt så ofta. Alltså MINST en gång i veckan. Det sjuka är att jag ALDRIG har sett detta tidigare….

När man står och kikar på det här “konstverket” som hänger över servicedisken så ser det ut att hänga lite hur som helst. Alltså när man ser det från sidan.. men….

För nån vecka sen insåg jag att det blir ett M när man ser det rakt fram ifrån. Hur sjukt?! Har aaaaaaldrig tänkt på det eller sett det förut. Är jag den enda som missat det? haha!

Vad ska ni hitta på idag? ♥

2 Comments

 • Mona
  27 October, 2019 at 20:20

  HAHAHA, det där har jag också missat!

  Reply
  • isastar
   29 October, 2019 at 10:01

   haha skönt ja inte är ensam! :-D

   Reply

Leave a Reply