Höstbilder

Inlägget innehåller en annonslänk

Jacka / Mössa / Byxor / Strumpor

Hej på er!

Idag har vi haft jättefint väder här i Stockholm. Kallt men soligt. Jag tog med mig kameran, en fårfäll och Tim ut för att ta lite fina höstbilder. Han sitter ju stadigt numera. NOT! Alltså han ramlade baklänges och rullade åt sidan sekunden efter att jag tog den översta bilden, haha. Såg så himla kul ut, benen rakt upp och löv överallt. Lilla hjärtat! ♥ Det blev i alla fall fina färger 🙂

Imorgon är det dags för babysim igen. Både jag och Thomas längtar! Tisdagar är bästa dagen på veckan just nu, hehe. På onsdag ska jag på lunch med några vänner och på torsdag bär det av till Sundsvall. Fullt upp med andra ord. Hur ser eran vecka ut?

Kram! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..