Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Stoppad av polisen

 

Hej vänner!

Jag är medveten om att bloggen strular lite. Mitt inlägg som jag skrev i torsdags syns inte som senaste inlägget så jag antar att ni inte kommer se detta heller. Så typiskt att det blir strul precis innan en röd helg så att jag inte får hjälp förrän på måndag :-(

Hur som så är vi i Sundsvall hos min familj just nu. Igår var jag och Thomas ute och shoppade, bland annat vinterkläder. Täckbyxor, underställ, kängor.. you name it. Dyrt men å andra sidan kan man ju ha dom i flera år. Vi har inte haft sånt tidigare och eftersom vi ska fira jul här uppe i år så vill vi vara förberedda på att kunna gå ut och leka i snön med Tim och syrrans ungar :-) Jag hoppas på en riktigt vit jul!!

På kvällen när Tim hade somnat så erbjöd sig mina föräldrar att vara barnvakt så att jag och Thomas kunde gå på bio. Vi gick ju på bio flera gånger i månaden innan Tim föddes. Igår kändes det liksom lite lyxigt att få smita iväg bara vi två och se en film. Vi såg Gemini Man med Will Smith och den var helt okej. När vi skulle åka hem var det minusgrader och frost på bilen. Vi började köra för att skynda oss hem men kom inte långt förrän vi blev stoppade av polisen! Alltså varför blir man så nervös fastän man vet att man är helt oskyldig?! Haha. Polisen ställde lite frågor och tyckte att Thomas kunde väldigt bra svenska för att vara dansk. Det verkade nästan som att dom inte trodde honom först. Jag satt ju på passagerarsätet men svarade liksom på frågorna innan Thomas ens hann svara bara för att jag var så nervös, hahaha! Sen fick han blåsa och självklart hade han inte druckit så vi fick köra vidare.

Idag ska vi till min bästa kompis och hennes kille som fick barn för tre veckor sedan. Vi är så spända på att få se den lilla tjejen! :-)

Vi hörs imorgon. Jag är inte så superpepp på att blogga när jag inte ens vet om ni ser inläggen men förhoppningsvis löser det sig snart :-( kram på er!

No Comments

    Leave a Reply