Meny
BARN / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Bebismys

Hej!

Nu är vi hemma i Stockholm igen :-) Den främsta anledningen till varför vi åkte upp till Sundsvall denna helg var för att träffa min bästa kompis, hennes kille och deras dotter som föddes för snart 4 veckor sedan. Fina lilla Elma ♥ Hon vägde strax över 2kg vid födseln men har kommit upp i ca 3kg nu. Tim har ju aldrig ens varit så liten eftersom han vägde 4,2kg när han föddes, haha! Hon var så liiiiten och SÅ söt! Man glömmer snabbt hur pluttiga dom är i början och att dom typ sover 20h om dygnet. Tänk att Tim också sov så där mycket i början. Jag borde ju hunnit med jättemycket men dagarna bara försvann. Hinner typ med mer nu när han INTE sover så mycket. Hur går det ihop? haha!

Vi fikade (mamma hade bakat lussebullar som vi tog med, mums!), myste, lekte med Tim och pratade om…. barn :-) Vi pratade även om nyår. Vi är sugna på att hyra nån stuga i fjällen men vet inte riktigt vart. Vi kanske är ute alldeles försent också, eller har ni några tips? Vad har ni för planer för nyår?

Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply