Meny
BARN / TIM

Det här med nattsömn..

Hej vänner!

Puh, vilken natt. Tim har börjat vakna på nätterna igen. När man tror att man har fått in en rutin så ändras den direkt. Det säger ju alla, och ja.. jag kan bara konstatera att det är sant! Bytet till vintertid ställde verkligen till det för oss. Jag har aldrig brytt mig om att man byter tid förut men nu förstår jag varför folk ogillar det. Alla med småbarn kan relatera ;-) Tim vaknade iaf vid 2-tiden inatt och vägrade somna om förrän efter tre. Det går väl an för mig som är hemma men stackars Thomas som ska på jobbet får det tufft när sömnen avbryts så där. Runt halv 6 tyckte Tim att det var morgon så då gick jag upp med han. Vi satt och lekte ett tag och sen somnade vi båda om på soffan en stund. Ikväll är det iaf dags för babysim och då blir Tim alltid s u p e r t r ö t t och sover som en stock i typ 12 timmar. Jag längtar, hehe :-P

Lilla Timpan sitter faktiskt stadigt numera. På bara någon vecka har han gått från att falla framlänges till att nu kunna sitta längre stunder. Här sitter vi i soffan och tittar på barnprogram. Han är helt fascinerad och älskar när det är något med musik. Babblarna är en stor hitt!

Förresten, jag skrev ju ett inlägg när bloggen flyttades men eftersom det inte kom upp förrän igår så vill jag bara förtydliga att ni numera måste gå in på www.isastar.se för att komma till bloggen. Adressen via damernasvärld funkar alltså inte längre.

Kram ♥

1 Comment

  • gate io para yatırma
    22 May, 2023 at 01:32

    I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

    Reply

Leave a Reply