Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / BARN / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Bästa krämen till torra barnkinder

Inlägget innehåller en annonslänk

Halloj!

Här har vi tagit det lugnt idag. Min mage strular och har gjort så i några dagar. Inte superkul när vi ska åka iväg imorgon så jag hoppas att det går över snart. Min mamma och pappa kommer snart hit så då ska jag sätta igång och packa. Jag vet inte ens om jag nämnt vart det är vi ska? Jag och Thomas åker iaf till våra vänner i Marbella imorgon :-) Vi ska vara där tors-sön och mina föräldrar ska ta hand om Tim. Jag är inte nervös (dom kan ju ta hand om barn, obviously ;-) ) men det kommer bli svårt att vara ifrån honom. Samtidigt är det nog ganska nyttigt och jag vet att han är i goda händer så jag ska försöka passa på och njuta av att kunna sova ostört och ha lite egentid :-)

Det har ju blivit riktigt kallt här hemma nu så det ska bli skönt att få lite värme, även om det bara är runt 20 grader i Marbella just nu. På tal om kyla så har Tim blivit röd och torr om kinderna. Jag smörjde in han med en kräm vi hade här hemma, men så fick jag lära mig av en annan mamma att man måste använda krämer som inte innehåller vatten. Tydligen så fryser vattnet i krämen och gör att kinderna bara bli ännu torrare. Låter ju faktiskt väldigt logiskt när man tänker efter. Jag fick iaf tips om den här gel-krämen från Eucerin och den hjälper verkligen. Den innehåller inte vatten, är väldigt mild mot huden och går såklart lika bra att använda på barn som vuxna. Så jag tips vidare till er med barn eller för dig som kanske har torra läppar, armbågar, knogar osv. Favoritkrämen här hemma just nu!

Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply