Meny
MAT & RECEPT / RESOR & HOTELL / SPANIEN - MARBELLA

Marbella

Godmorgon från Marbella! :-)

Jag orkade inte blogga något igår eftersom det mest var en resdag. Vi flög runt lunchtid från Stockholm och landade 4,5 h senare i Malaga. Vi hade bestämt oss för att ta en hyrbil direkt på flygplatsen och gick därför till Sixt… Avis… Goldcar… Europcar… Thomas är ju en bilnörd utav rang så ja, det tog tid innan han hittade en bil som “dög” ;-) tur man har hyfsat tålamod! Till sist hittade vi iaf en bil och kom iväg mot Marbella lagom för att se solnedgången.

Vi åkte hem till våra vänner som vi bor hos och lämnade väskorna och sen åkte vi till en mexikansk-asiatisk restaurang. Jag gillar ju INTE koriander och är inget jätte-fan utav asiatisk mat så jag väljer inte den typen av restaurang själv men hakade såklart på. Vi beställde in en massa olika rätter att dela på och herregud så gott det var! Bäst var helt klart en Spider Crab som ni ser på bilden ovan. Oj så gott! Är ni i Marbella och gillar den här typen av mat (eller inte gillar, ni kommer gilla de ändå) så kan jag verkligen rekommendera restaurang Meksian.

När vi kom hem däckade jag. Jag vaknade några gånger inatt, en gång undrade jag vart Tim var men nu känner jag mig SÅ utvilad efter att ha fått sova ostört :-) nu har vi precis facetimat med Tim som är hemma med mormor och morfar och strax ska vi gå ner och äta frukost.

Bloggar igen lite senare! Kram på er

No Comments

    Leave a Reply