OCCO Marbella

Hej!

Hur mår ni? Vi har det fortfarande toppen här i Marbella. Igår åkte vi och shoppade vi lite på kvällen och sen bytte vi om och drog till en restaurang som heter Occo. Dom har libanesisk mat och det var SÅ gott!! Alltså mums!

Det är dock skitkallt på kvällarna nu så ja höll på frysa ihjäl sen när vi skulle gå vidare. Brr!

Vill förresten visa er vilken cool inredningsstil våra vänner Jocce och Anja har. När man kommer in står t.ex. Långben och hälsar en välkommen. Det mesta går i vitt, svart och grått och sen är det coola detaljer överallt.

Nu ska vi ut och äta tapas. Alltså vi bara äter och äter, haha! Men vi måste avsluta den här resan med en riktig tapaskväll! Imorgon är det dags att åka hem och jag har nog aldrig längtat hem från en semester så mycket förr. Kommer pussa sönder Tim!!! <3

Kram på er och ha en fin lördagkväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..