Hustle n’ Flow

Hej!

Nu är jag hemma i Sverige igen 🙂 Vi käkade lunch på Hustle n’ Flow innan vi åkte till flygplatsen igår. En jättemysig restaurang med massor av hälsomat. Jag tog en bowl med blandade nötter och en avokadomacka. Mums! Verkligen ett tips om ni är i Marbella.

När vi kom hem igår kväll så låg Tim och sov och vi hade inte hjärta att väcka honom, men runt kl 3 inatt vaknade han och då skyndade jag mig och lyfte över honom till våran säng. Han blev så glatt och spratt i hela kroppen när han såg mig och Thomas  ♥ ♥ ♥ Det var superkul att åka bort några dagar men det känns också väldigt skönt att vara hemma igen.

Vi köpte förresten en del kläder till Tim i Spanien, är det något ni skulle vilja se? 🙂 Tryck på hjärtat nedan i så fall, så vet jag.

Kram på er ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..