Meny
BARN / BARNKLÄDER / TIM

Jul-outfit till Tim!

Hej!

Hur mår ni? :-)

Vad roligt att ni faktiskt är ganska många som vill se vad vi köpte för kläder till Tim i Spanien :-) så svårt och veta om det bara är jag som tycker sånt är kul, hehe! Här är iaf ett set vi köpte. Ni vet att jag älskar julen så det är klart att Tim ska ha en “juldress” att ha på sig i december ;-) tyckte att den här var så himla söt och Thomas höll med. Vi köpte dom på Primark i Fuengirola och det är ju så himla billigt där så ja tror vi gav 4 euro per del. Jag är lite emot att det är så billigt att folk bara hetsköper men att handla barnkläder där är guldvärt. I den här åldern växer dom ju ur kläderna på typ en månad och då känns det onödigt att köpa superdyra plagg. Det går ju att hitta billigare, fina kläder med. Skulle ni uppskatta om jag gjorde inlägg med tips på barnkläder förresten? :-)

Vi ska strax gå till öppna förskolan, jag väntar bara på att Tim ska vakna. Sen ska vi handla mat till kvällens middag och ikväll är det dags för babysim. Ska bli så kul! Det är näst sista gången men jag tror att vi ska anmäla oss till en kurs till för det är verkligen så mysigt för hela familjen att komma iväg och bada en gång i veckan :-) nån av er som går på babysim med era bebisar?

Kram!

No Comments

    Leave a Reply