Dr.Lipp Lip Tint

Inlägget innehåller en annonslänk

lip-int

Hej på er!

Åh, vet ni. Idag skulle några andra mammor som jag tränat med tidigare till öppna förskolan så jag tänkte att jag och Tim också skulle gå dit. Vi råkade dock somna och sov till strax efter 9 så vi blev lite sena.. och när vi kom fram var det fullt. Man får inte gå in även om det är nån annan som går. Är det fullt är det fullt och då får man vänta till ”eftermiddagspasset”. Hela morgonen hade jag sagt till Tim att vi skulle gå och leka med dom andra barnen. Även om han inte förstår vad jag säger ännu så fick jag ändå dåligt samvete. Jag hade liksom peppat han att vi skulle leka och så fick vi gå hem igen 🙁 Usch, tänk när han är så pass stor att han förstår och han faktiskt blir besviken. Det kommer inte kännas bra. Man får akta sig för att ”lova” saker..

Hur som helst så är vi alltså hemma nu igen och just nu sover han. Vi ska iväg till rehab i eftermiddag och kika på hans nacke igen. Han är ju starkare i ena sidan än den andra. Alltså ja vet inte ja men jag kan inte se nån skillnad. Tycker dom är lite överdrivet petiga men men, bättre att dom är det än slarviga iaf.

Men men, jag vill iaf tipsa er om ett set från Dr.Lipp som dom hade ombord på flygets taxfree när vi åkte till Marbella. Jag köpte det aldrig vilket jag ångrar nu i efterhand. Jag gillar ju Dr.Lipp och använder originalet, ni vet den utan färg. Jag har tipsat er om den flera gånger tidigare eftersom den är superbra, speciellt på vintern. Man kan använda den både på läppar, armbågar, knogar m.m där man blir torr. Det här settet är dock för läpparna eftersom dom är färgade.

lip-tint-dr-lipp

Dr.Lipp innehåller lanolin från australiska, frigående fårs ull och som har raffinerats och rengjorts från miljögifter. Färgen kommer från växtpigment såsom rädisa, sötpotatis och fläderbär. Så dom innehåller inga parabener, parfym, sulfater, mineralolja, vaselin, färgämnen, TEA, DEA eller silikoner.

Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp iaf 🙂 Ni hittar settet HÄR hos LookFantastic för 224kr

Kram på er!

LOADING..